17 april 2017
17:00

Tullinge TP FK

Referat: Västerhaninge IF - Tullinge TP FK

Vilken käftsmäll 1-5 i premiären en usel insats av Västerhaninge. Matchen inleddes med ett kraftigt snöfall så planen var alldeles vit. Tullinge skickade långt på sina snabba ytterforwards medan Västerhaninge försökte spela ett kortpassningsspel som mest såg trögt ut.
I den 17:e minuten efter bolltapp kom en omställning smack 0-1. Åtta minuter senare återigen en snabb omställning 0-2 och Västerhaninge föll likt snön som föll ner mot planen. Som om det inte var nog en kort hörna där Västerhaninge genom obefintligt försvar släpper förbi en spelare ner till linjen , snett inåt bakåt 0-3 efter 33 minuter. Någon minut senare hörna för VIF och Max kan nicka in 1-3 nytt hopp och nu tar VIF över spelet och man borde kanske i ärlighetens namn haft åtminstone en straff. I paus var alla övertygade om att det här vänder vi...
Andra halvlek hinner inte mer än börja 1-4 efter det reser sig inte VIF. Laget förlorade alla kamper ingen attityd alls. 1-5 ett långskott som seglar in över Pontus fastställer slutresultatet.
Tullinge vinner rättvist var betydligt mer påkopplade och vann nästan alla andra bollar. Spelade ett rakt vägvinnande spel.
Det är bara att bryta ihop och komma igen, det kan inte gärna bli sämre.